tag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post2803348335999662381..comments2023-09-19T18:08:05.846+02:00Comments on FOOD MOB: P.S. Om pannkakornaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post-25236381886730715082010-01-11T17:38:33.848+01:002010-01-11T17:38:33.848+01:00Vilket toppenbra sätt att bli av med risgrynsgröts...Vilket toppenbra sätt att bli av med risgrynsgrötsrester. Tänk lite saffran i så blir det verkligen saffranspannkaka i alla bemärkelser!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post-4341073566781017832010-01-11T12:32:34.610+01:002010-01-11T12:32:34.610+01:00Hos mig skulle det bakas våfflor i helgen av smet ...Hos mig skulle det bakas våfflor i helgen av smet gjord på rester av risgrynsgröt + riven sötmandel, äggulor, vispade äggvitor, mjöl, gräddmjölk, bakpulver, lite strösocker, vaniljsocker och smält smör. <br /><br />Nu fastnade förstås första våfflan i övre delen av våffeljärnet. Mer smör i smeten kändes inte som något bra alternativ och en sällan använd plättlagg kom till användning istället. <br /><br />Det blev då till slut de godaste plättar jag någonsin ätit. Fluffiga och med en lätt smak av mandel.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post-79058364436789346112010-01-11T12:31:29.196+01:002010-01-11T12:31:29.196+01:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Karin W.https://www.blogger.com/profile/02780136821286168879noreply@blogger.com