tag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post5524034030318697911..comments2023-09-19T18:08:05.846+02:00Comments on FOOD MOB: LammläggAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post-10613611123965015462009-11-19T11:26:09.767+01:002009-11-19T11:26:09.767+01:00Det var det jag anade men ville inte riskera en gr...Det var det jag anade men ville inte riskera en gryta som smakade fadd och flottigt! Jag tyckte lammfett lät värre än fårfett på nåt sätt. Tack för tipset, jag fick några styckdetaljer av nyslaktat lamm ett par månader sen och de har bara legat och väntat i frysen!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6090043732365755322.post-48040504233106544232009-11-19T11:09:30.591+01:002009-11-19T11:09:30.591+01:00Nu är det ju lamm och inte får så jag tror inte at...Nu är det ju lamm och inte får så jag tror inte att det är någon risk att det kommer smaka fårfett. Du ska absolut låta benet sitta kvar det ger ju massa god smak.<br /><br />Vi brukar långlaga lammlägg i ugnen med mycket lyckat resultat.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06776125956514193663noreply@blogger.com