FOOD MOB

LET ME TELL YOU ABOUT MY FOOD

torsdag 7 januari 2016

Egg Noodle Frenzy!!!

›
Berättelsen om det här receptet börjar två decennier sedan eller egentligen antagligen tre och ett halvt decennier sedan men jag tror att de...
söndag 8 februari 2015

Dödsgod chilisås med libanesisk 7-spice!

›
I flera veckor har jag varit sugen på att få göra och äta riktigt god kebab/kött i bröd. I kylen hade jag en hel fläskkarré som jag rubbade ...
fredag 18 juli 2014

Enklaste, godaste böndippen i världen!

›
Hepp! Häromveckan var jag uppe i Dalarna och fick en kväll i uppgift att fixa lite snacks. Jag valde vanliga, enkla tortillachips och svängd...
4 kommentarer:
lördag 5 juli 2014

Help a chef out with a vote!

›
<div style="width:500px;font-size:10px;font-family:arial,sans-serif;font-weight:normal;"><a href="http://www.ica.se/...

Fourth of July!

›
Gårdagens lunchinspiration kom givetvis från USA på deras självständighetsdag och allt. Buffalo wings är uppkallade efter staden Buffalo i d...
måndag 30 juni 2014

SANSLÖST GOTT FRÅN GRILLEN

›
Vad brukar du ha på grillen? Fisk passar utmärkt på grillen, varför inte testa på att grilla lax ? Hitta recept och tips på ICA.se! D...
1 kommentar:
måndag 23 juni 2014

Panzanella

›
Remember me?  Tänkte inte vara långrandig i mitt comeback-inlägg utan bara presentera ett recept från helgen, Panzanella toskansk bröd- ...
torsdag 30 maj 2013

Mac n'cheese delux edition

›
Mac n'cheese är lika amerikanskt som äpplepaj, revbensspjäll och korv, det vill säga inte särskilt haha. Fast tanken på mac n'cheese...
tisdag 23 april 2013

›
Efter år av att ha trott att det saknades en del till min köttkvarn så visade det sig att det antagligen funkade ändå. Fast delar som olika ...
3 kommentarer:
tisdag 9 april 2013

KIMCHI!!!

›
Att jag inte har något om emot långsam och något omständig matlagning kommer nog inte som en nyhet och mitt i min koreansk/japanska period i...
1 kommentar:
torsdag 4 april 2013

KOREANSKA SESAMREVBENSSPJÄLL

›
Just nu är jag inne i en japansk/koreansk matperiod, jag jobbar runt hörnet från Sono som flera har sagt "du bara måste äta där" o...
1 kommentar:
tisdag 26 mars 2013

Superbt god coleslaw med D'Elidas, sesam, koriander och picklade grönsaker!

›
D'Elidas är en underbar senapsbaserad sås från Panama som går att köpa på allas vår favorit butik för heta såser, Extreme Food . Jag har...
1 kommentar:
torsdag 10 januari 2013

Vardagsräddare från Södra Vilda Västern

›
Detta är en otroligt mustig måltid från södra vilda västern, den magiska delen av USA som tämjdes sist, storslagen natur med majestätiska be...
torsdag 8 november 2012

Extreme Food!

›
Jag har fått ett litet vikariat på butiken Extreme Food , Östgötagatan 66 (Stockholm). Superkul! I love it and never want to leave. I jobbet...
tisdag 30 oktober 2012

Rostad butternut squash med parmalindad kycklingfärs och rostad tomatsås

›
En härlig kavalkad av gyllenbrunt, knalloranget och brandgult. Höstfärger säger vi. ROSTAD BUTTERNUT 4 port 1 butternutsquash ...
onsdag 17 oktober 2012

Guzzling page turner

›
Salty Dog Efter att ha tilldelats det ärevördiga epitetet "Veckans Matnörd", som jag berättade om i mitt tidigare inlägg, kom ...

OMG

›
Denna moderna sagoantologi läser jag nu Jag är veckans matnörd för att jag inte kan bestämma mig!!! Lisa FW hade det otroliga tillfälle...
lördag 13 oktober 2012

Middag för en hel karl

›
Så här jädrans genuint och rustikt hade vi det igår. Tre kvinns som njöt och smackade med läpparna över en mästerligt tillagat surkålsgulasc...
onsdag 10 oktober 2012

Snabbt och hett i Skärgården

›
Stjärnströdd skärgårdshimmel I helgen var jag ute i skärgården och uppfylldes av Brittsommaren, det var ett naturrus utan dess like. Him...
måndag 8 oktober 2012

Äppelpaj med mandelmassa

›
Hösten är ju verkligen matfesternas årstid, affärer och trädgårdar (skafferier och jordkällare också om man har tur att har sådana) är fylld...
1 kommentar:
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Unknown
Visa hela min profil
Använder Blogger.