fredag 27 april 2012

BRIGHTON! CHOCCYWOCCYDOODAH

Helt otroligt!!! Jag har vunnit en TLC-tävling, till Brighton, till Choccywoccydoodah som är en choklad- och tårtbutik som är alldeles underbar... det är lite av en guilty pleasure... att sitta hemma en fredagkväll och titta på ett program om choklad och tårtar (helt fantastiska tårtor).... och helt ärligt. Jag gillar inte ens choklad särskilt mycket. Men, ni vet, alla som jobbar där verkar så roliga och trevliga och begåvade. Och de verkar tycka så mycket om varandra och göra så festliga saker tillsammans, en sån där känsla av att de är mer än arbetskollegor, de är familj...

Ja, jag är helt såld.... Hur som helst ska jag åka till Brighton om fem veckor ungefär, jag älskar Brighton. Stranden, piren, havet det är fortfarande overkligt. När jag sa att jag skulle tävla så fnissade min syster åt mig och himla med ögonen, att vara den där kvinnan. Singel, 31 år gammal, matälskare som tävlar om att få besöka chocolatierer i Brighton, herregud alltså. Anyhoo min syster himlade alltså med ögonen och sa "Om du vinner måste du ta med mig". Då tänkte jag, jag ska fanimig vinna den där tävlingen men innerst inne så "visste" jag ju att jag inte skulle vinna. Men så kom det där mailet igår... vi gapskrattade i en kvart. Och eftersom jag sagt att jag skulle ta med henne så gör jag det.

Just nu så gör jag en vitvinssås, jag har redan kokat en stor bit laxfilé och spritsat mandelpotatismos. Det blir fiskgratäng om ni inte förstod det, vitvinssåsen ska piffas till riktigt ordentligt med räkor och dill. Känner mig så jädrans piffig idag, fredag. Fiskgratäng, lite kallt Fumées Blanche, ärtor, sol, fågelkvitter... våren är här.

2 kommentarer:

Fröken Dill sa...

Grattis, vad KUL!

amanda sa...

hallå! blogga!