lördag 4 april 2009

BEKYMMER RÖRANDE KNÄDATORER OCH MÖSS

När jag äntligen återfått blogglusten så dör min dator, hurra. Men så bra att syster har en dator jag kan låna! Men då slutar hennes touchpad mus att fungera och var finns våra externa möss? Jo, nedpackade i källaren, jag vet vilken låda men dessvärre står, en puff, två stolar, bolagret kassar, en kista, en pall och lite till på eller i vägen för den. Så frågan är om vi ska köpa en billig mus tills vidare för att sitta med tabknapp är inte så värst kul eller tidseffektivt.

Okej, en liten uppdatering på matfronten. I torsdags var jag på Kina Li på Ringvägen, mest för att titta men det blev lite shopping också, en söt kinesisk soja med bla dadlar i, torkad shitake, dashipulver, pak pangblad, spädbroccoli, wakame, ostronsås och sådant. När jag kom hem långsjöds ett kilo högrev i vatten med inlagd ingefära, svartpeppar, ostronsås och soja. Sen skar jag ner köttet och gjorde en gryta med de gröna bladen, shitake och svarta sesamfrön. Yum yum med inlagd ingefära till.

Ïgår blev det ugnskyckling med sås på skyn och oatly's i-mat (ingen reklam, jag är inte överförtjust), pasta och stekt majs till lunch åt barnen på jobbet.

Idag gjorde jag en äggakaka, jag tog inte upp baconet ur pannan och hällde bara över smeten sen tog den så lång tid att stelna att jag ställde in den i ugnen (ja! jag har ugn o superfint i köket!!!) under grillen, rårörda lingon och salladslök till.

Jag har finfina bilder på allt men lyckades inte att hitta lägga till bild-funktionen med bara tab, så det kommer bilder och recept på högrevsgrytan och bilder på äggakakan.

Trevlig helg! Imorgon ska jag börja dansa burlesk!

2 kommentarer:

Annika sa...

Trevlig helg! Låter underbart att dansa burlesk. Själv var jag på Pom Pom parlour och shoppade loss idag ;).

kristin sa...

ÅÅÅh när jag får pengar så ska jag dit o shoppa loss lite grann. Otroligt befriande att skaka på fettet.