onsdag 18 november 2009
BRÖLLOPSBUFFÉN
Det vackra brudparet Daniela & Fredrik Auerbach-Gradin.
Foto: Elin Parmhed
MINGEL
Gröna & svarta oliver
Olivkex
Rostade kikärtor
FÖRRÄTT
Laxcocktail med pepparrotsost, inlagd dillgurka & 2 pumpernickel halvor
BUFFÉ
Vinbladsdolmar m. citronklyftor
Marinerad ost
Marinerade grillade paprikor
Lökpaj med vitlökskvarg och timjan
Tomatpaj med mozarella
Vegetariska vårrullar
Varm rotfruktssallad m. fetaost och honung
Focaccia
Rödsås
Vitsås
Grön Sallad
Gorgonzola
Brie
Päron
Vindruvor
Kex- 2 sorter
EFTERRÄTT
Tårtor
Äppepajer
Citronpajer
Kladdkakor
Chokladtryfflar
Pepparkakstryfflar
Jag gjorde inte efterrätterna förutom tryfflarna, det var lite missförstånd kring det, brudparet tyckte inte att en beställd bröllopstårta var värd priset och tyckte inte att det behövdes efter en stor buffé och att det skulle räcka med tryfflar. Brudparets mödrar trodde att det enda skälet till avsaknaden av den traditionella tårtan och efterrätt var monetär varvid de bestämde sig för att göra pajer och bröllopstårtor!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Jesus vilken efterrättsbuffé det blev tillslut, gästerna måste ha rullat nöjda hem! :)
Ja och det var lite det brudparet ville undvika, dästa och övermätta gäster, haha!
Livet går helt klart inte alltid som nman vill! ;)
Skicka en kommentar