fredag 12 februari 2010

Frukost fröjd

Ibland måste man bara unna sig själv, ibland måste man ha en ordentlig frukost eller en lätt lunch (och försöka äta upp den "äckliga" fetaosten).

GRÖNSAK, OMELETT, FETAOST, YOGHURT OCH BLAD 2 port
½ zucchini
1 vitlöksklyfta
olivolja
3 ägg
1 bit fetaost
vinäger
2 maché buketter
turkisk yoghurt
salt
svartpeppar


1. Skiva zucchinin tunt och stek riktigt mjuk med lite stekyta på medelhögvärme i olivolja, salta, peppra och pressa i en vitlöksklyfta, värm igenom 1-2 minuter.
OBS! akta så att vitlöken inte bränns!
2. Vispa ihop äggen, salta och peppra, stek en omelett.
3. Smula fetaosten på en tallrik, drizzla över olivolja, vinäger och svartpeppar, klicka en stor sked yoghurt bredvid, halvera omeletten, vik ihop den och lägg på tallriken, sen zucchinin och dekorera lite så där fint med machébladen!

Nom, nom, nom!

Inga kommentarer: