Jag gjorde äggröra till frukost i lördags och änvände den här briljanta metoden. När äggröran var klar, blandade jag ner en räkröra.
ÄGG- & RÄKRÖRA
äggröra på 3 ägg
½ gul lök
2 dl frusna räkor
½ tsk paprika pulver
1 krm chilipulver
vitpeppar
1 dl crème fraiche
1 msk hackad gräslök
2 skivor surdegsbröd
smör
Hacka löken fint och fräs i smör tills den är genomskinlig. Blanda ner räkorna och rör om en-två minuter, pudra över paprika- och chilipulver. Klicka i crème fraichen, ge det ett uppkok och smaka av med salt och vitpeppar. Rör ner räkröran i äggröran, stek brödskivorna gyllene i smör, toppa med äggröran och nåt grönt.
2 kommentarer:
Låter ju helt enkelt asgott! Visst är den fransak röran den allra ALLRA bästa?!
Det var ett lyckat infall, är inne i en räkperiod. Och den franska röran är så grym, funkar varje gång. Jag tyckte tydligen att det blev sååå bra att jag la upp bilden två gånger, så kan det gå!
Skicka en kommentar