FÄRSKEBABER 4 port
400g blandfärs eller lammfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 tumme ingefära
1 tsk salt
1 tsk spiskummin
½ msk curry
1 tsk sambal oelek
1 dl yoghurt
Ugnsvärme: den högsta
1. Skala löken, vitlöken och ingefäran. Finhacka löken, riv vitlöken och ingefäran.
2. Blanda med resten av ingredienserna och forma små biffar, lägg på bakplåtspappers klädd plåt och sätt högt i ugnen ca 8 minuter.

2 kommentarer:
Mums, kebab kan nästan aldrig bli fel. Jag är så glad över att jag nu kan göra något som liknar den röda såsen själv
http://frkdill.blogspot.com/2009/09/mysteriet-med-den-roda-kebabsasen.html
(men den variant lät också god)!
Hälsar Dillen
Kebab är som sagt alltid gott!!
Skicka en kommentar