söndag 18 april 2010

Draget Fläsk

Jag vill tacka för de fina kommentarerna till mitt tjockisinlägg! Eftersom det verkade väcka känslor och tankar hos en hel del så kommer jag nog fortsätta med inlägg på temat kroppskännedom, kroppsstolthet och viktproblematik då och då.

Vidare. I ugnen står Pulled Pork gjort efter Lisa Förare Winblads recept på Taffel, en otroligt bra idé men vi kanske kunde ha börjat tre timmar tidigare, drygt en och en halv timme kvar... Det doftar helt fantastiskt, jag håller på att längta ihjäl mig och dricker lite Lapsang i väntan på middagen. Vi ska äta fläsket Bánh mì-style, jag har iofs inte lagt in några grönsaker och det är ingen traditionell Bành mì-baguette utan friscobröd, hehe. Jag ska lägga det isär dragna köttet i brödet med avokado, ruccola och crème fraiche, nom nom nom.

Om du vill veta mer ska ni kolla in Battle of the Bánh mì.

Starka sötsura grönsaker

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Ja, fortsätt skriva om detta viktiga, många behöver fundera mer asjälva, diskutera, och vi behöver dela rädslor och tankar kring det här, eftyer alla år i tystnad liksom.

(pulled pork står verkligen på min to do list - längtar efter alla mia köksgrejjor från götet, på fredag kommer flyttlasset!!!)

kristin sa...

Jag ska skriva mer är bara lite orolig att det blir samma litania varje gång.