torsdag 26 augusti 2010

Huitlacoche con Rajas


HUITLACOCHE CON RAJAS, CREMA Y QUESO typ 4 port
100 g ost feta, parmesan, pecorino
500 g huitlacoche
4 poblano
1 gul lök

2 dl vispgrädde
olja
salt


1. Grilla och skala poblanochilin och strimla dem.
2. Hacka huitlacochen och löken. Sätt en panna på hög värme och häll i olja, fräs löken tills den är precis genomskinlig och tillsätt svampen. Fräs på hög värme ca fem minuter, rör regelbundet.
3. Rör ner rajasen (poblanostrimlorna), ös på grädden och riv i osten. Låt det få ett uppkok, dra ner värmen och låt puttra tio minuter.

Servera med varma tortillas och en krispig salsa. Jag gjorde en riktigt god salsa på strimlad kålrabbi, romantica tomater, lite rödlök, mycket koriander, lime, salt och svartpeppar. Jösses vad gott det var!

Inga kommentarer: