Imorgon blir det catering i det blåa köket, min moster och hennes
sambo (& hunden Jazz) har fest imorgon och your's truly står för
drinktilltuggen. Nu på morgonen satte jag en liten deggrund med både
vetesurdeg och lite jäst, den får göra som den vill till imorgon då
det blir focaccia. Focaccian ska toppas av halvtorkade tomater, lök
och färsk timjan och ska skäras i små munsbitar.
Det var det första tilltugget, ostkex med sardeller och oliver ska
kavlas och skäras och gräddas och njutas av till Rosé. Dadlar ska
fyllas med mascarpone, rullas i Parma och värmas tio minuter i ugn.
Och till sist ska små krämiga klickar gorgonzola vila i endiveblad
toppade av päron- och valnötsmarmelad. Så, hur verkar det.
Det blir ingen sovmorgon och ikväll ska jag på Club Killers på
Parkteatern i Vitabergsparken. Trevlig helg!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar