onsdag 3 mars 2010

Kabanosswraps med surkål


WRAPS MED KABANOSS & SURKÅL4 port
4 libabröd (tortillas eller tunnbröd går också bra)
4 kabanoss
ca 400 g surkål
2 dl Crème Fraiche
pikantsås
ev. senap

1. Värm surkålen ev. i lite vittvin, salta och peppra efter smak.
2. Grilla korven i grillpanna, i ugn eller på en grill.
3. Värm libabröden en minut eller två i pannan, ugnen eller på grillen.
4. Bre på pikantsås (se nedan), lägg sedan på surkål, korv och klicka på Créme Fraiche och ev. senap. Rulla ihop wrappen och drick en kall öl till. Jag bredde mitt libabröd med smör också, alltför att få upp fetthalten.

PIKANTSÅS
1 dl tomatpuré
2 msk chilisås eller 1 krm sambal
1 pressad vitlöksklyfta
salt
färskmalen svartpeppar
hackad persilja

1. Blanda allt och låt dra minst en kvart.

2 kommentarer:

Fröken Dill sa...

Vilket gott sätt att servera korv. DET ska jag testa!
Hälsar fröken Dill

kristin sa...

Det tycker jag verkligen att du ska göra!