RÅRÖRDA BÄR MED KANEL & VANILJ
200 g blandade frusna bär
2 msk brunt farinsocker
½ tsk malen kanel½ tsk vaniljpulver1. Rör ihop allt och låt marinera i 4 timmar.
PAVLOVA
3 dl vispgrädde, vispad1 marängbotten1 sats rårörda bär med kanel & vanilj1. Fördela bären jämnt över marängen och täck med vispgrädde. Med färsk frukt är det vackert om man bottnar med grädden och fördelar bären ovanpå. Men man gör ju precis som man vill!
2 kommentarer:
Vilken middag! Jag tinade björnbär från i somras nu i helgen och det doftade och smakade så underbart från en annan årstid.
Fast nu finns det hopp för det är fågelkvitter, takdropp och dagsmeja.
Hälsar fröken Dill
Dagsmeja så det skriker om det! Dropp, dropp, plask, plask och tjoff, tjoff har jag hört hela dagen. Tjoffen kom från snöröjningen på taket!
Nu känns det så åtminstone som att björnbären kommer komma i år också men tänk vad fantastiskt det är med frys!!
Skicka en kommentar