lördag 27 mars 2010

:(

Igår självdog min iPhone. Jag hoppas på någon sorts mirakulös Lazaruseffekt, vi får hålla tummarna och cross our fingers. Men hur som helst så sa/skrev jag att jag höll på och pocherade en kycklingklubba i ett påhitt och att jag skulle avslöja det om det blev gott, det blev rätt bra, väldigt subtilt (omskrivning för att det inte smakade så mycket, hehe) men det luktade gott och så var det vackert! Kanske är mer lämpat att röka nåt med eller nej, jag skulle ha krossat kryddorna ordentlig, nu krossade jag bara kryddpepparn, ännu bättre är det väl om man torrostar kryddorna. Det är så mycket att hålla reda på.

Lapsang Souchong
Fänkålsfrö
Kryddpeppar
Szechuanpeppar
Salt


P.S. I den övre bilden kan man observera mig i mitten, högst upp och en flaska med grönsåpa till höger.

2 kommentarer:

Erka Perka sa...

Spännande pochering!

Mikkan sa...

Ja, spännande kryddkombination! Hur anv du teet?