tisdag 19 januari 2010

Missed me?Hej Schweiz! Har haft det lite busy i dagarna, mäklat världsfred, utrotat fattigdom, fått igenom global kvinnlig rösträtt och så klart den här lilla grejen med klimatförändringar löste jag på en kick idag. Eftersom jag hade lite tid över så har jag även återuppbyggt Port-au-Prince och fixat Haitis infrastruktur. Alltså har jag inte haft tid att blogga eller att överhuvudtaget laga mat... eller läsa andra matbloggar.

Idag kom jag hem dödstrött och dödshungrig och lagade den glamorösa måltiden av stektfalukorv med en gräddsås och bladpenat rakt ner i såsen, det får ni inte bild på. Däremot blir det nog ett inlägg eller två imorgon, lillasyster fyller 25 år, därav bilden ovan.Självklart måste det bli en födelsedagsfrukost, däremot blir det nog inget väldigt extravagant eftersom jag inte direkt har handlat något men det blir ett litet inlägg om frukosten och sedan på kvällen ska vi till Texas Long Horn och någonting måste jag väl skriva om det! Jag skrev ett inlägg om just THL när jag precis hade börjat blogga och det hittar ni här.

Hur som helst, det här fick Amanda på sin födelsedag förra året! Har ni en födelsedagsfrukosttradition eller har ni andra traditioner? Med mamma och pappa fick man alltid kaffe eller te på sängen med presenter och tårta, nu blir det mer av en frukost eller jag föredrar en ordentlig frukost framför tårta! Vad tycker ni om, hur vill ni bli firade?


OBS! För att hjälpa till på riktigt med det akuta läget på Haiti kan du antingen klicka vidare till Röda Korset eller Läkare Utan Gränser.

2 kommentarer:

Annika sa...

Födelsedagsfrukost på sängen går fetbort, det är så svåradministretat. Nej, hellre en långfrukost med tjock tidning och nybakat bröd, starkt kaffe...nu blev jag hungrig, dags att gå och lögga sig.

Fröken Dill sa...

TLH, en favorit även här. ALLTID gott!
Jag fyller år på sommaren och frukost på sängen är inte dumt, gärna med de första smultronen på brickan...
Drömmer fröken Dill